Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan dette nettstedet samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon som du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).

Det er frivillig for de besøkende å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som nyhetsbrev og om man ønsker å melde interesse for salgsobjekter. Data som blir samlet inn blir hentet etter samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Fredensborg bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Nyhetsbrev

Det er mulig å abonnere på nyhetsbrev når man melder interesse for en boligenhet eller tar kontakt via skjema. For at vi skal sende e-post til riktig person, må vi registrere navn og e-postadresse. Disse opplysningene deles ikke med andre virksomheter, og slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss.

Skjema for å melde interesse

Det er mulig å melde interesse for objekter som er til salgs eller kommer for salg. For at vi skal kunne kontakt deg for en budrunde og gi der med relevant informasjon samler vi inn navn, e-post og telefonnummer. Denne informasjonen blir sendt til Fredensborg og megleren(e) for det aktuelle salgsobjektet. Disse opplysningene deles ikke med andre virksomheter, og slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss. Man har også mulighet til å melde seg på nyhetsbrevet om det er av interesse.

Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse.