Virksomheter

Heimstaden

Heimstaden er et ledende boligeeiendomsselskap med visjonen om å skape hjem med omtanke for en enklere og bedre hverdag – Friendly Homes. Selskapet erverver, utvikler og forvalter eiendommer for utleie i det europeiske markedet, har hovedkontor i Malmø og Oslo, og ledes av Patrik Hall.

Heimstaden eier 150 000 leiligheter og er etablert i ti land. Selskapet har samlet mer enn 2 000 ansatte og over 300 000 kunder. Eiendommene eies av Heimstaden Bostad AB, som eies av Heimstaden AB og pensjonsstiftelsene Alecta, Folksam, Ericsson, Sandvik og Swedish Pensions Agency.

Les mer ico_pil_right.svg

Fredensborg Bolig

Fredensborg Bolig er en landsdekkende boligbygger og har
mer enn 10 000 boliger under utvikling, salg og oppføring i Oslo, Akershus og Trondheimsregionen. Ved å ha kunder, ansatte og samfunn i fokus, skal selskapet levere de beste hjemmene til sine kunder. Daglig leder er Magnus Aune Hvam.

Fredensborg Bolig eies 50/50 av Fredensborg AS og Tollef Svenkerud.

Les mer ico_pil_right.svg

Utleiemegleren

Utleiemegleren har over 25 års erfaring med utleie av boliger, og er med 16 meglerkontorer markedsledende i Norge med over 16 000 boliger i porteføljen. Utfører i tillegg økonomisk og juridisk forvaltning av leieforhold, vaktmestertjenester og juridisk bistand ved tvister. Ledes av Vibecke Lyse Augdal.

Fredensborg eier 50% av Utleiemegleren.

Les mer ico_pil_right.svg

Fredensborg Fritid

Fredensborg Fritid utvikler fritidseiendom og destinasjoner og har ambisjon om å levere fantastiske opplevelser i Norges ledende fritidsdestinasjoner. Vesentlig vekst de siste årene med en tomtebank på cirka 8 500 fritidsboliger, hovedsakelig på Geilo, Kragerø, Turufjell (Flå), Hafjell, Tyin Filefjell og Norefjell. Ledes av Håkon Arnstorp.

Fredensborg AS eier 85% og Håkon Arnstorp eier 15% av Fredensborg Fritid.

Les mer ico_pil_right.svg

Servatur

Servatur er en hotellkjede som eier og driver hoteller på Gran Canaria i Spania og som totalt forvalter over 2 000 rom og leiligheter. Servatur har vært en vesentlig reiselivsaktør på Gran Canaria i mer enn 40 år, med en visjon om å tilby sine gjester minnerike ferieopplevelser. Ledes av Anders Lindvall.

Fredensborg eier 50% av Servatur.

Les mer ico_pil_right.svg

Fredensborg Hospitality

Fredensborg Hospitality utvikler og driver overnattings- og serveringssteder på attraktive feriedestinasjoner som Havsdalsgrenda på Geilo, Tollboden i Kragerø og Kragerø Resort. Nye konsepter planlegges i den tidligere amerikanske ambassaden i Oslo. Ledes av Rajko Mink.

Fredensborg eier 100% av Fredensborg Hospitality.

Les mer ico_pil_right.svg

Styret