If not now, when?

Fredensborg har de siste årene vokst mye – men vi er fortsatt bare i startgropen. Med store ambisjoner og mot til å tenke nytt, har vi drivkraften og kapitalen til å nå våre mål. Vekst gir økt finansiell avkastning, tiltrekker de beste hodene og øker vårt sosiale og samfunnsmessige fotavtrykk. Hittil i 2020 har vi investert NOK 50 milliarder i nye selskaper, eiendommer og teknologi og har en samlet balanse på ca. NOK 160 milliarder.

Vi er i dag 50 ambisiøse kollegaer med ulik utdannelse og bakgrunn, som har det gøy på jobb, skaper vekst og lønnsomhet samtidig som vi positivt påvirker samfunnet vi lever i. Vi er utålmodige og vil helst gjøre alt i dag. Analytisk og strukturert tilnærming, muliggjør kraftfulle og raske beslutninger. 

Å bli markedsledende er sentralt i strategien til alle våre fem forretningsområder: Heimstaden er Europas tredje største boligeier, Fredensborg Bolig/Nordr er ledende boligutvikler i Skandinavia, Fredensborg Fritid skaper strålende destinasjonsopplevelser i Norge, Servatur har et solid fotavtrykk i det spanske hotell- og restaurantmarkedet og Utleiemegleren er markedslederen i Norge. Porteføljen inkluderer også en rekke finansielle investeringer. 

Vi søker to Investment Managere til vårt investeringsteam 

Fredensborgs investeringsteam på 13 personer [Linked-in link til søk Fredensborg Investment Team] samarbeider tett med ledelsen og ansatte i våre fem forretningsområder. Der bruker vi vår finansielle, kommersielle og strategiske kompetanse til å styrke selskapsstrategier, optimalisere finansiering og gjennomføre nye transaksjoner. 

Vi ser etter analytiske og kommersielt anlagte personer, som har høy arbeidskapasitet og er selvgående, men som liker å jobbe sammen med andre for å nå fastsatte mål. Gode kommunikasjonsegenskaper er en forutsetning for å lykkes i stillingene. 

Du blir en sentral del av et ungt og dynamisk team i en flat og fremoverlent organisasjon, som er i sterk vekst. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser og medinvesteringsprogram. 

Stillingene rapporterer til leder Fredensborg Investment Team, arbeidssted er i Oslo. 

Investment Manager 

For å støtte videre vekst forsterker vi teamet med to Investment Managere, som skal fylle en senior rolle i teamet og lede strategiske initiativer og transaksjoner. 

Arbeidsoppgaver

 • Pådriver for å gjennomføre aktivt eierskap i våre forretningsområder
  • Operasjonelle forbedringer og forretningsutvikling 
  • Transaksjoner 
  • Finansiering 
  • Støtte eier og ledelse med strategiutvikling og prosesser for å nå selskapets ambisjoner 
 • Prosjektleder og teamleder i oppfølging av forretningsområdene
  • Bidra til å coache og å utvikle medarbeidere 
  • Prosjektstyring; sette mål, planlegge og gjennomføre 
 • Vurdere nye investeringer og lede gjennomføring av transaksjoner 
 • Være en ambassadør for visjon, mål og strategi  

Vil du jobbe med strategi, forretningsutvikling, finans og transaksjoner?

Kommentarer er stengt.