Nyheter

Entra-toppsjef til Fredensborg AS

Arve Regland (46) blir finansdirektør i Fredensborg AS.

Regland er i dag administrerende direktør i Entra ASA, en stilling han har hatt siden 2015.

Å være med på å gjøre Fredensborg til et av Europas ledende selskaper innen boligeiendom, er en reise jeg bare må bli med på. Jeg gleder meg veldig, sier Regland, som begynner i august.

Regland ble finansdirektør i Entra i 2014 og administrerende direktør året etter. Han var sentral i selskapets børsnotering, har dokumentert solid forretningsforståelse og evne til å bygge en sterk organisasjon. Entra har de siste årene tatt en ledende posisjon med kunder og miljø i sentrum, samtidig som aksjekursen er doblet siden børsnoteringen.

At Arve har lyst til å jobbe med oss viser at han deler våre ambisjoner om å skape et internasjonalt eiendomsselskap med kundefokus i særklasse og evighetsperspektiv på eierskapet. Og at han liker de vekstmulighetene som ligger i en stor balanse og institusjonell kapital sammen med oss på eiersiden i Heimstaden. Dette er en gledens dag, sier Fredensborg-eier Ivar Tollefsen.

Arve er den perfekte finansdirektøren for Fredensborg. Han er en av få i Norge utenfor vårt eget miljø som har tung erfaring med boligmarkedet i Sverige og Tyskland. Og som samtidig har betydelig operasjonell erfaring fra sin tid som sjef for Entra. Han blir en viktig del av ledergruppen og skal jobbe aktivt med de fire forretningsområdene våre, sier Tollefsen.

I 2004-14 var Arve Regland partner i ABG Sundal Collier, der han fikk bred erfaring fra eiendomsbransjen. Tidligere har han jobbet i Arthur Andersen & Co, EY og på Oslo Børs. Han er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og statsautorisert revisor fra NHH.

Ansettelsen av Arve Regland er foreløpig den siste i rekken av sentrale rekrutteringer til Fredensborg. Finansdirektør Magnus Nordholm (44) i Heimstaden AB tiltrådte nylig som administrerende direktør i Fredensborg AS. Med på laget har han fått ny leder for Fredensborg Fritid, Andreas Martinussen (34), som var konsernsjef i Solon Eiendom. Nylig ble det også kjent at Christian Fladeland (32) slutter som partner i Colliers i Danmark for å lede Fredensborgs investeringsavdeling som skal ha Europas sterkeste miljø for kjøp og utvikling av boligeiendom.

Fredensborg AS er morselskapet i Fredensborg-konsernet som eier nærmere 40.000 leiligheter i Skandinavia, Tyskland og Nederland gjennom Heimstaden AB. De andre forretningsområdene er Fredensborg Fritid (eid 85/15 sammen med Andreas Martinussen), Fredensborg Bolig (eid 50/50 sammen med Tollef Svenkerud) og Utleiemegleren AS (eid 50 prosent).

PUBLISERT april 23, 2019

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *