Om oss

Vi er et norsk investeringsselskap med fokus på bolig og fritidsbolig. Vi har i dag ca. 36 000 leiligheter for utleie i Norge, Sverige og Danmark. Konsernet har eiendommer for ca. 65 mrd (inkludert avtalte kjøp), omsetter for 3,7 mrd og sysselsetter 400 personer, herav 132 i Norge. Vi investerer betydelig i eksisterende portefølje og vokser i alle tre land. Ved siden av å eie og leie ut, satser vi også tungt på boligbygging med ca 8 000 boliger under utvikling, og destinasjons- og fritidsboligutvikling på Geilo, Flå og i Kragerø.

Vi ønsker å tilby våre kunder et godt, trivelig og trygt hjem. Vi skal være det foretrukne utleieselskap i Norge ved å gi den beste leieopplevelsen gjennom hele leieforholdet. Våre serviceorienterte medarbeidere har leietaker som sin viktigste prioritet og ønsker at alle våre kunder skal være fornøyde. Vi er tilstede daglig på eiendommene med våre vaktmestere, servicemedarbeidere og renholdere som kan hjelpe til med eventuelle behov for utbedringer.

For alle spørsmål om leieforholdet kan dere fylle ut kontaktskjema under «Leietaker/Kundesenter», sende en epost til kundesenter@fredensborg.no eller ringe 23 29 20 00, og vil sørge for hurtig behandling av din henvendelse. For generelle spørsmål rundt leieforholdet anbefaler vi at du først ser på «Ofte stilte spørsmål» under «Leietaker/kundesenter».

Ryddige uteområder, godt renhold i fellesområder, trygge eiendommer og ryddige kontraktsforhold kjennetegner oss.

 

 

Vår ambisjon er å være den foretrukne utleier for de som ønsker å leie bolig

Vi skaper trygge og gode hjem, for de som ikke kan eller vil eie egen bolig

Utviklende

Vi er en organisasjon drevet av innsikt, analyse og engasjement. Og stimulerer ansatte og omgivelser til å nå sitt fulle potensial. Det samme gjelder for eiendom, by og destinasjonsutvikling.

Engasjert

Vi bryr oss om mennesker, eiendommer og samfunn, og har store ambisjoner og mye pågangsmot. Vi jobber målrettet for at å utgjøre en betydelig forskjell.

Sannferdig

Ansatte, leietakere og forretningsforbindelser skal oppleve oss som kvalitetsbevisste, kunnskapsrike, vennlige og sannferdige.

Artikler

Karriere

Vi bryr oss om hverandre, våre leietakere og samfunnet – i den rekkefølgen. Ved å sette kollegaer først, og ved å skape en kultur der alle trives og føler seg verdsatt, kommer engasjement og kvalitet for våre kunder og samfunnet naturlig. Arbeidsmiljøet og bedriftskulturen er uformell, direkte og hurtig. Samtidig er den detaljrik, profesjonell og […]

Hvorfor leie av oss?

Vi tilbyr ikke bare et hjem, men også et hyggelig bomiljø. Vi forsøker vi å ta hensyn til helheten når vi skal leie ut og ser for eksempel på nye leietakeres alder og livssituasjon, slik at det miljømessig blir en god miks i alle bygårdene. Vi ønsker at alle leietakerne våre skal oppleve at det […]

Våre ansatte

Hos oss jobber det ingeniører, tallknusere, markedsførere, eiendomsmeglere, økonomer, idémakere og problemløsere.