Nyheter

Christian Dreyer til Fredensborg

Christian Vammervold Dreyer (45) slutter som administrerende direktør i Eiendom Norge for å bli direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Fredensborg AS.

Dreyer har ledet Eiendom Norge siden 2013 og er en av landets ledende stemmer innen eiendoms- og boligpolitiske spørsmål.

– Fredensborg er ett av Europas ledende eiendomsselskaper med snart 60.000 utleieleiligheter i Skandinavia, Nederland og Tyskland, 50 % eierandel i Utleiemegleren og en betydelig bolig- og fritidsboligutbygger. Å jobbe med noe som er så viktig for så mange mennesker i et så spennende selskap som Fredensborg, er noe jeg gleder meg til, sier Dreyer.

Han tiltrer stillingen januar 2020 og får det overordnede ansvaret for kommunikasjon og samfunnskontakt i hele Fredensborg-konsernet.

– At jeg kan ta aktivt del i hvordan Fredensborg skal ivareta og utøve sin samfunnsrolle her hjemme og ute i Europa, er et inspirerende oppdrag.

Christian V. Dreyer er utdannet eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI og begynte som megler i 1996. Han var administrerende direktør i Eie Eiendomsmegling i 2007-2012 og styreleder i Norges Eiendomsmeglerforbund 2008-2012. Dreyer har vært sentral i å bygge opp Eiendom Norge til å bli en ledende bransjeorganisasjon innen bolig- og bransjepolitiske spørsmål.

– Christian er en leder som kombinerer klokskap og erfaring med utålmodighet og engasjement. Med solid forretningsforståelse, bransjekunnskap og et godt verdigrunnlag, vil Christian passe godt inn og bli et verdifullt medlem av Fredensborgs ledergruppe. Det gleder meg at vi kan rekruttere så flinke folk som Christian, sier Fredensborg-eier Ivar Tollefsen.

Christian V. Dreyer er den siste i rekken av sentrale rekrutteringer til Fredensborg. Tidligere i år ble Arve Regland (tidl. CEO i Entra ASA) hentet inn som finansdirektør, mens Magnus Nordholm rykket opp fra datterselskapet Heimstaden til jobben som konsernsjef. Andre sentrale ansettelser i 2019 er chief digital officer Cathrine Klouman (COO i Intrum AB), administrerende direktør Andreas Martinussen i Fredensborg Fritid (CEO i Solon Eiendom) og leder for Heimstadens investeringsavdeling, Christian Fladeland (partner i Colliers Danmark). Fredensborg AS er morselskapet i Fredensborg-konsernet som eier nærmere 60.000 leiligheter i Skandinavia, Tyskland og Nederland gjennom Heimstaden AB. De andre forretningsområdene er Fredensborg Fritid (eid 85/15 sammen med Andreas Martinussen), Fredensborg Bolig (eid 50/50 sammen med Tollef Svenkerud) og Utleiemegleren AS (eid 50 prosent).

PUBLISERT august 21, 2019

Kommentarer er stengt.